V butiku Max Mara vam ponujamo več kot izjemna modna oblačila. Vrhunska storitev za kupca je naše vodilo.

Strokovno svetovanje

V butiku Max Mara vam modne svetovalke nudijo stilsko in modno svetovanje pri izbiri oblačil in modnih dodatkov. Izkušnje, osredotočenost na izbrane blagovne znamke, izobraževanja v tujini, diskreten pristop in prijazen nasmeh vam zagotavljajo nepozabno izkušnjo italijanske mode v središču Ljubljane.

Moja MM

Da bo ljubljanska Max Mara res vaša, smo za vas pripravili bonitetni sistem Moja MM. Ker smo več kot le vrhunski modni butik, vas radi razvajamo. O tem, kako postati član Moje MM in kakšne ugodnosti vam prinaša, se pozanimajte v butiku Max Mara. Več na portalu Moja MM.

Darilna kartica

Razmišljate, kaj bi podarili svojim najdražjim? Podarite modni užitek z darilno kartico Max Mara, ki je primerna za prav vsako priložnost! Več o darilni kartici Max Mara.

Darilno zavijanje

Na vašo željo vam izdelke, kupljene v butiku Max Mara, zavijemo v elegantno darilno embalažo. Modni dodatki kot so broške, rutice, šali, rokavice ali ogrlice, na ta način postanejo popolno modno presenečenje za obdarovanko.

Krojaške storitve

Če je kupljena oblačila potrebno prilagoditi vašim meram, vam ponujamo možnost naročila šiviljskih storitev in vam na ta način prihranimo pot h krojaču. Za več informacij povprašajte v butiku Max Mara.

Plačilna sredstva

V butiku Max Mara vam ponujamo možnost, da za plačilo izberete plačilno sredstvo, ki vam najbolj ustreza. Omogočamo plačila z gotovino in s plačilnimi ter kreditnimi karticami BA, Maestro, Karanta, MasterCard, Visa in Diners Club. Račun lahko poravnate s poljubno kombinacijo plačilnih sredstev.

Nakupi na obroke

Ob nakupu s kartico Diners Club vam nudimo možnost plačila na več obrokov. Tudi imetnikom kartic Karanta, Visa in MasterCard, ki jih je izdala NLB d.d., omogočamo nakup na obroke. O možnosti in pogojih za obročno plačilo se pozanimajte na blagajni butika Max Mara.

Nakupi »Tax Free«

Ob nakupu nad 50€ na blagajni butika Max Mara prejmete Tax Free obrazec za povrnitev carinskih dajatev kupcem, ki niso državljani Evropske unije. Obrazec vam bomo pomagali izpolniti in priložili ovojnico za pošiljanje.