Parfumi

Silk Touch Parfumska voda – 90 ml

 Povpraševanje

Posvečen je prefinjeni ženski, ki želi upodobiti nepozabni občutek (in edinstveno vznemirjenje), ki nastane ob nošenju svile. Eleganca, samozavest in želja poskusiti nekaj drugačnega.

Max Mara Silk Touch izraža zapeljivi občutek svile in blagi vonj cvetov mimoze.

Dišava je našla navdih v čisti svili, eni od najbolj elegantnih tkanin v svetu mode. Gre za simbolično tkanino, ki spominja na naravne vrednote in je v središču Max Mare vse od začetka.

Steklenička ima značilno elegantno geometrično obliko, ki v kombinaciji s svetlobo uteleša čutnost dišave. Popolna mešanica čiste bele in globoke rožnate, ki prikličeta v spomin vznemirljivost svile.


Kashmina Touch Parfumska voda – 90 ml

 Povpraševanje

Tako kot eleganten plašč iz kašmirja, vas tudi Max Marin parfum Kashmina Touch obda s popolno eleganco in udobjem.

Navdahnjen s čutno toplino kašmirja bo parfum z dragocenimi sestavinami obogatil vašo kolekcijo oblačil. Ustvarjen je za ženske, ki ljubijo najfinejše materiale. Gre za orientalsko-cvetlično dišavo iz Max Mare: svetlečo in vabljivo, ženstveno in nežno, opojno in prefinjeno.

Dišava prikliče jantarne, nežne in razvijajoče se note kašmirjevega lesa. Njeno esencialno olje, ki je eno najstarejših v svetu parfumov, z nezamenljivo mehkobo in čutnim vzdušjem pospremi orientalske note.

Zaobljeno stekleničko barvajo nežni odtenki: rjava v spodnjem delu postopno zbledi in najprej postane jantarna ter na koncu povsem prosojna. To je paleta elegantnih in naravnih odtenkov kašmirja. Jantarni motiv grobih niti kašmirja na škatlici s parfumom nakazuje gibanje in skladnost.