Modne ideje iz Max Mare

Najlepši plašči iz Max Mare
jesen/zima 2020

Max Mara z razlogom slovi po odličnih plaščih, med katerimi lahko vsakdo najde pravega zase. Od klasičnih krojev in ikonične kamelje barve do lahkotnih, a toplih in krojaško dovršenih doubléjev.

 Več slik ... 


Zimska pomorska idila
jesen/zima 2020

Veličastna podoba morske obale v zimski idili je navdih za pomorsko barvno paleto, dodatke in čudovite plašče vseh vrst, ki vas bodo greli na palubi ladje. Kot kapitanka začrtajte svojo modno smer in z Max Maro odplujte na epsko zimsko potovanje po zasanjanih valovih severnega morja.

 Več slik ... 


Tople zemeljske barve
jesen/zima 2020

Spoznajte kolaž izbranih modnih idej v toplih zemeljskih barvah, ki bodo dale barvitost sicer pregovorno sivim zimskim dnem.

 Več slik ... 


Vstopimo v novo leto
jesen/zima 2020

Vstopimo v novo leto 2021 z žensko energijo. Črna obleka iz žakarda, ujemajoča se verižica, dolge usnjene rokavice in za piko na i brezčasni Max Marin suknjič v cacha barvi iz čistega kašmirja.

 Več slik ... 


Zablestite na novoletni večer
jesen/zima 2020

Zakaj ne bi zablesteli na novoletni večer v mehki žametni obleki iz kolekcije Sportmax, ki je posuta z bleščečimi kamenčki? Bodite zvezde večera in se zavrtite novemu letu nasproti.

 Več slik ... 


Volančki v kameljem odtenku
jesen/zima 2020

Max Mara je od nekdaj znana po kamelji barvi. Letošnje modne volančke predstavljamo na krilu iz kamelje dlake v kombinaciji s supergami. Tu je še kultna Whitney torbica v beli barvi in brezčasni parfumi, ki poosebljajo bistvo Max Mare v svetu dišav.

 Več slik ... 


Popolna zimska oprema
jesen/zima 2020

Volneni plašč v ecru odtenku, set kape in šala z bleščicami, parfum Max Mara Classic, topel pulover, usnjene rokavice in pas. Le kaj bi danes izbrali vi?

 Več slik ... 


Videzi v sezonskih barvah
jesen/zima 2020

Predstavljamo vsakodnevne toda prefinjene videze v barvni paleti sezone, ki se poigravajo s kontrastnim kombiniranjem lahkotnih, svetlečih in volnenih materialov. Kot nalašč za decembrski čas je progasti pulover iz moherja, posut z bleščicami. Za piko na i izberite topli plašč iz alpake.

 Več slik ... 


Sportmax modna revija
jesen/zima 2020

Svet Sportmaxa je vedno ženstven in sodoben ter poln navdiha in modernih trendov. Prinaša neskončno pozornost do krojev, oblikovanja in podrobnosti. Kolekcija Sportmax jesen/zima 2020 z modne revije je še posebej udarna, a kljub svoji nekonvencionalnosti še vedno ženstvena. Osredotoča se na plašče, predstavlja edinstvene silhuete in sodobni krojaški videz.

 Več slik ... 


Modro-bele kombinacije iz kolekcije The Cube
jesen/zima 2020

Vse nižje temperature kličejo po toplih oblačilih kot so prešite jakne in topli plašči iz kolekcije Max Mara The Cube. To sezono so se klasičnim pridružili še "oversized" modeli. Predstavljamo izbor oblačil v modro-beli kombinaciji, ki jih po svojem modnem okusu začinite z nakitom s kamenčki, kapami, rokavicami in drugimi dodatki, ki bodo naredili kose iz kolekcije The Cube zares vaše.

 Več slik ... 


Zakorakajte na modno pisto zimske kolekcije
jesen/zima 2020

Dopolnite kultni plašč Teddy z videzi, ki se poigravajo s pliseji in naborki ter kombinirajo klasično kameljo in mornarsko modro barvo. Prepoznavni plašč, ki vas bo ogrel v mrzlih dneh, je botroval tudi nastanku novih torbic in šala.

 Več slik ... 


Jesenski odtenki, pliseji in čipke
jesen/zima 2020

Spoznajte izbor jesenskih videzov iz kolekcije Max Mara Studio, ki se poigrava s pliseji, čipkami in leopardovim vzorcem. Tople zemeljske barve poskrbijo za kontrast s klasično črnino. Dvobarvni doublé plašč lahko nosite z obeh strani in ga zavežete tudi s pasom. Videze zaključujejo usnjeni gležnjarji z odtisnjenim krokodiljim vzorcem in gumijastim podplatom za varen in topel korak.

 Več slik ... 


Modni volančki in razgibanost
jesen/zima 2020

V tokratnem predlogu se vse vrti okrog Max Marine klasične kamelje barve, ki jo kontrastno dopolnjujejo črni kosi. Volančki na krilu, bluzi in brezrokavniku so rdeča nit kolekcije in poskrbijo za razgibanost. Za piko na i je tu še majica, potiskana s polaroidno fotografijo Williama Wegmana, na kateri nastopa njegov weimaranec v ikonskem kameljem plašču 101801.

 Več slik ...