Modne ideje iz Max Mare

Poletni večerni dogodki
pomlad/poletje 2021

Za posebne priložnosti izberite elegantna oblačila iz kolekcij Max Mara Elegante ali Max Mara Studio Elegante, ki so ustvarjena z mislijo na poletne večerne dogodke. Z izbiro dodatkov kot so broške in torbice boste videzu dodali osebno noto, s katero boste še bolj zablesteli.

 Več slik ... 


Poletna Max Mara
pomlad/poletje 2021

Poletno kolekcijo Max Mara 2021 zaznamujejo rokavi, ki so v bogatem renesančnem slogu nabrani ali pa z razporkom in s tem zelo zračni. Poleg popolnoma belih lanenih in bombažnih videzov so tu še kombinacije osvežujočih barvnih odtenkov turkizne in sončno rumene barve. Za piko na i dodajte še torbico, ki bo popestrila in osvežila vaš izgled. Na voljo so različne velikosti od najmanjše do velike.

 Več slik ... 


Jeans
pomlad/poletje 2021

Kolekcija Sportmax Denim je posvečena jeansu in ponuja širok izbor različnih krojev ter odtenkov. Vključuje različne kose, med drugim tudi bluze in obleke. Omogoča vam, da lahko sestavite popoln videz v jeansu ali pa v kombinaciji z drugimi materiali ustvarite kontrastni učinek.

 Več slik ... 


Umetnost na oblačilih
pomlad/poletje 2021

V središču posebne kolekcije Sportmax Denim Culture so slike fotografa Franca Fontane, ki so zaživele kot umetnost na oblačilih (art-à-porter). Podobe, ki slikajo na videz mirne pokrajine, v resnici izžarevajo neustavljivo življenjsko silo, polno energije in barv. Fontana je za Sportmax izbral svoje najljubše fotografije in jih pretvoril v potiske. Kolekcija Denim Culture je povsem posvečena jeansu, ki daje edinstveno podlago za sodelovanje z umetniki, iz nje pa veje odločen in samozavesten šarm.

 Več slik ... 


Modna renesansa 2/2
pomlad/poletje 2021

Kolekcijo Max Mara Sfilata pomlad/poletje 2021 inspirira renesansa, ki prinaša ponovno rojstvo, prenovo in rekonstrukcijo ter poudarja modni svet, ki bo boljši kot kdajkoli prej. Osrednji koncept predstavljajo nabrani ali razklani rokavi in poudarek na žepih. Barvna paleta je harmonična in vsebuje pastelne odtenke, ki jih najdemo tudi v obdobju renesanse.

 Več slik ... 


Afrika v New Yorku
pomlad/poletje 2021

Kolekcija 'S Max Mara si je za žensko, ki dela v velemestu in se veseli odhoda na počitnice, zamislila videze, ki jih je navdihnila Afrika. Urbani videzi prinašajo nove ekskluzivne potiske kot je masajski cvetlični vzorec in lahkotne materiale ter ustvarjajo bolj dopustniško razpoloženje. Glavno vlogo ima mešanica potiskov in barv. Za piko na i so tu še modni dodatki s pridihom Afrike. Vsi kosi se preprosto kombinirajo in ponujajo veliko možnosti individualizacije.

 Več slik ... 


Modna renesansa 1/2
pomlad/poletje 2021

Izbor je navdihnila italijanska renesansa, ki se kaže v voluminoznih rokavih in ovratnikih ter prinaša preprost, vsakdanji glamur. Vrvice s kroglicami in resami, ki spominjajo na talismane, dajejo občutek dragocenosti. Barvna paleta se poigrava z belo, črno in naravnimi odtenki, ki spominjajo na puščavski pesek, od sonca zbledeli les in terakoto.

 Več slik ... 


Kostimi in obleke
pomlad/poletje 2021

Kolekcijo Max Mara Studio lahko opišemo kot ženstveno, modno in nadvse sodobno. Tokrat vam predstavljamo izbor hlačnih kostimov, pri katerih so ključni kos suknjiči. So vsestranski in predstavljajo osnovni kos poslovne garderobe. Za nekoliko bolj ženstven pristop pa so tu lahkotne obleke različnih dolžin in krojev v enobarvnih in potiskanih različicah. Videze dopolnjuje izbor torbic za vsako priložnost

 Več slik ... 


Modro-beli videzi
pomlad/poletje 2021

Pomladanski videzi iz Max Mare se s kontrastno paleto mornarsko modre in bele barve ter črtami že spogledujejo s poletjem, a so v kombinaciji s trenčem in pleteninami ter plastenjem kos tudi muhastim vremenskim razmeram. Beli pulover in krilo s plisejem ne skrivata, da sta navdih našla na teniških igriščih.

 Več slik ... 


Spomladanska Sportmax modna ideja
pomlad/poletje 2021

Modno idejo iz Sportmaxa začenjamo s cvetličnim potiskom v živahnih spomladanskih barvah na dopolnjujočih se bluzi in krilu, ki ustvarjata preprosto toda nezgrešljivo eleganco. Nadaljujemo v sveži barvi vanilje, s pleteno jopico, ki je tako vsestranska kot samostojni kos ali dinamična kot suknjič ter dopolnjujočim milansko pletenim prilegajočim se krilom. Za zaključek je tu še obleka v videzu plašča na dvojno zapenjanje s plisejem.

 Več slik ... 


Zeleno, ki te ljubim zeleno
pomlad/poletje 2021

Pomlad se prebuja, cveti in barva v zeleno, kar se zrcali tudi v barvni paleti tokratne modne ideje. Predstavljamo vam videze, ki kombinirajo trenče, primerne za spremenljivo vreme, in lahkotnejše svilene obleke. Tukaj spoznajte celotno kolekcijo Max Mara Studio pomlad/poletje 2021.

 Več slik ... 


Dežni plašči za aprilsko vreme
pomlad/poletje 2021

Čas je za trenče! Max Mara ponuja širok izbor različnih barv, modelov in materialov, tako da lahko vsakdo najde pravi model zase. Nepogrešljivi kos za deževne in vetrovne spomladanske dni.

 Več slik ... 


Rumeno-zeleni Sportmax
pomlad/poletje 2021

Osrednja kosa modne ideje iz kolekcije Sportmax sta rumeni trenč, ki se zgleduje po klasičnih dežnih plaščih in z bolj oprijetim krojem poskrbi za pridih ženstvenosti in dinamičnosti. Za razliko od njega pa je double brezrokavnik v spomladansko zeleni barvi presekal s tradicijo in ga zaradi prepoznavnih šivov in volnene tkanine kar razganja od ženstvenosti. Z dodanim pasom poskrbi za pravi videz filmske zvezde.

 Več slik ... 


Pomladansko plastenje
pomlad/poletje 2021

Kolekcija The Cube predstavlja popolno paleto vrhnjih oblačil in dodatkov. Tokrat smo njene prešite bunde z namenom plastenja kombinirali s pomladanskimi double plašči in drugimi artikli iz kolekcije 'S Max Mara. S kolekcijo The Cube, ki prinaša inovativne oblikovne rešitve, obojestranskost in vrsto modnih dodatkov, preprosto ustvarite povsem svoj modni slog. Izberite svojega najljubšega.

 Več slik ... 


Modernizem z romantičnim pridihom
pomlad/poletje 2021

Kolekcija Max Mara pomlad 2021 je zaznamovana z modernistično strogostjo in romantičnim pridihom. Navdih črpa iz modnega sveta Sankt Peterburga v odbobju Belle Époque. Osrednji kos je Teddy, tokrat preobražen v dolg brezrokavnik rožnate barve. Barvna paleta obsega črno, zlato in slonokoščeno v kombinaciji s kameljo in rožnato. Slog zaznamujejo cvetlični potiski, kontrastni materiali in silhuete.

 Več slik ...