Modne ideje iz Max Mare

Rumeno-zeleni Sportmax
pomlad/poletje 2021

Osrednja kosa modne ideje iz kolekcije Sportmax sta rumeni trenč, ki se zgleduje po klasičnih dežnih plaščih in z bolj oprijetim krojem poskrbi za pridih ženstvenosti in dinamičnosti. Za razliko od njega pa je double brezrokavnik v spomladansko zeleni barvi presekal s tradicijo in ga zaradi prepoznavnih šivov in volnene tkanine kar razganja od ženstvenosti. Z dodanim pasom poskrbi za pravi videz filmske zvezde.

 Več slik ... 


Pomladansko plastenje
pomlad/poletje 2021

Kolekcija The Cube predstavlja popolno paleto vrhnjih oblačil in dodatkov. Tokrat smo njene prešite bunde z namenom plastenja kombinirali s pomladanskimi double plašči in drugimi artikli iz kolekcije 'S Max Mara. S kolekcijo The Cube, ki prinaša inovativne oblikovne rešitve, obojestranskost in vrsto modnih dodatkov, preprosto ustvarite povsem svoj modni slog. Izberite svojega najljubšega.

 Več slik ... 


Modernizem z romantičnim pridihom
pomlad/poletje 2021

Kolekcija Max Mara pomlad 2021 je zaznamovana z modernistično strogostjo in romantičnim pridihom. Navdih črpa iz modnega sveta Sankt Peterburga v odbobju Belle Époque. Osrednji kos je Teddy, tokrat preobražen v dolg brezrokavnik rožnate barve. Barvna paleta obsega črno, zlato in slonokoščeno v kombinaciji s kameljo in rožnato. Slog zaznamujejo cvetlični potiski, kontrastni materiali in silhuete.

 Več slik ...