Nakupovanje z dostavo na dom je preprosto in varno.
Dostava je brezplačna.

Za začetek predlagamo, da si ogledate ponudbo izdelkov, ki jih predstavljamo na naši spletni strani. Najprej v meniju izberite kolekcijo, ki vas zanima in nato pri izbranem artiklu kliknite na Povpraševanje ter izpolnite obrazec, ki se bo odprl. Začnete lahko kar tukaj, z izbiro vaše najljubše kolekcije:Po prejemu vašega povpraševanja bomo preverili zalogo in vam pripravili ponudbo. Plačilo lahko opravite na dva načina:

z nakazilom na
tekoči račun

+

s kartico po telefonu
(tudi na obroke)

Po prejemu plačila bomo vaše izdelke skrbno pripravili in zapakirali ter jih v najkrajšem možnem času s Pošto Slovenije poslali na vaš naslov. Na izbiro sta dva načina dostave:


običajna dostava
v treh delovnih dneh
od dneva pošiljanja

+

posebna dostava
z možnostjo izbire časa
in lokacije dostave

* Pošta Slovenije nas je v začetku decembra obvestila, da se utegne zaradi vpliva trenutnih epidemioloških razmer na organizacijo dela dostava paketov podaljšati na do šest delovnih dni od dneva pošiljanja. Kljub dodatnim naporom, ki jih Pošta Slovenije vlaga v reševanje situacije, je njihovo delo v tem času izjemno oteženo in postavljeno pred veliko preizkušnjo. Vljudno vas prosijo za razumevanje.


Več podrobnosti v Splošnih pogojih dostave po pošti.