Splošni pogoji dostave blaga po pošti in osebnega prevzema

Če želite opraviti nakup izdelkov na daljavo, nam lahko s pomočjo obrazca za Povpraševanje ali po telefonu posredujete vaše želje in pripravili vam bomo ponudbo.

Način plačila

Plačilo na TRR

Po prejemu vašega povpraševanja bomo najprej preverili zalogo izbranih izdelkov, nato pa vam bomo po elektronski pošti poslali predračun, ki ga boste lahko plačali z nakazilom kupnine na naš transakcijski račun. Za enostavno izvedbo plačila bo predračun vseboval tudi QR kodo, ki lahko samodejno izpolni UPN obrazec, če uporabljate aplikacijo spletne banke, ki to omogoča. Po potrditvi prejema vašega plačila vam bomo izdelek poslali po pošti v najkrajšem možnem času.

Plačilo s kartico ali gotovino

Po prejemu vašega povpraševanja bomo najprej preverili zalogo izbranih izdelkov in vas nato obvestili, da so vaši izdelki pripravljeni in jih lahko pridete plačati ter prevzeti v butik Max Mara na Miklošičevi 6 v Ljubljani. Plačate lahko z gotovino ali kartico; z izbranimi karticami lahko plačate tudi na obroke.


Način dostave

Ob oddaji vašega povpraševanja preko naše spletne strani ali telefonu lahko izberete med dostavo po pošti ali osebnim prevzemom v butiku.

Dostava na dom s Pošto Slovenije

Paket z vašimi izbranimi izdelki bomo pripravili v najkrajšem možnem času po prejemu vašega plačila. Dostavila vam ga bo Pošta Slovenije, praviloma naslednji delovni dan od datuma pošiljanja, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni. Vaši podatki bodo posredovani Pošti Slovenije d.o.o. Uporabili jih bodo izključno za izvedbo storitve.

Osebni prevzem

Za čas prevzema se bomo dogovorili po elektronski pošti ali telefonu. Naročene izdelke po potrditvi plačila osebno prevzamete v butiku Max Mara na Miklošičevi cesti 6 v Ljubljani.


Vračilo izdelkov - pravica do odstopa od nakupa

Kupec lahko v 14 dneh od dneva prejema oziroma prevzema naročenega blaga na spletni strani www.fashiongroup.si v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), odstopi od pogodbe. Za odstop od pogodbe je potrebna pisna izjava kupca, naslovljena na e-poštni naslov trgovca: info@fashiongroup.si ali izpolnjen obrazec "Vračilo blaga", ki je dostopen tukaj.

Kupec mora trgovcu vrniti prejeto blago nepoškodovano, nenošeno, v nespremenjeni količini, z originalno etiketo in v originalni embalaži na poštni naslov: Dameks d.o.o., Miklošičeva cesta 6, 1000 Ljubljana s priporočeno pošiljko in pripisom "Dostava v butik Max Mara". Stroške vračila blaga krije kupec. Odstop od pogodbe je pravočasen, če je izjava odposlana ali če je kupljeno blago odposlano trgovcu najkasneje v roku 14 dni od prevzema blaga. Po prejemu in pregledu blaga, vam Dameks d.o.o. znesek kupnine nakaže na vaš TRR v roku 14 dni.