pomlad/poletje 2018

Breztrudno sproščena in s športno držo je kolekcija Sportmax ravno toliko atletska kot luksuzna. Tehnične in prefinjene tkanine so ustvarjene za padajoče gibanje in slogovno osvoboditev. Silhuete v obliki kokonov ustvarjajo šik, sodobno estetiko, ki se odraža v izvirnih krojaških kosih.
Sportmax je blagovna znamka vrhunske ženske konfekcijske hiše Max Mara Fashion Group. Namenjena je ženskam, ki so samozavestne in ljubijo življenje ter venomer iščejo samo najboljše, da bi bile lepe in zapeljive. To je Sportmax.

Vsa oblačila so izdelana s skrbjo in natančnostjo iz kakovostnih materialov. Namenjena so ženskam, ki se zavedajo modnih smernic, a se jim ne pustijo slepo voditi. Vsako oblačilo je natančno domišljeno do zadnje podrobnosti, vse v imenu nove vrste krojenja, hkrati zasanjano in sodobno, vse to z namenom, da poudari najboljše na ženski, ki ga nosi. Velik poudarek je na inovativnih elementih, uporabnosti in udobju, torej vsem, kar zahteva sodobna ženska. Eleganca in skromna, nepredvidljiva preprostost, ki izstopa zaradi neizmerne pozornosti do detajlov. Prav tako kot drobni, brušeni, svetleči kristal Swarovski, osnovni simbol, ki, ročno prišit vsakič na drugo mesto, označuje oblačila Sportmax. Dragocena podrobnost, skriti dragulj, dotik svetlobe in priznanje vsake ženske, da je rada lepa. To je Sportmax. 


Butik Max Mara

01/426 58 80
Miklošičeva 6, Ljubljana
pon.-pet.: 900-2000, sob.: 900-1400 in 1500-2000