Here is The Cube
pomlad/poletje 2018

Najboljše stvari so v majhnih paketih.
To vemo, ker smo v razvoj vremensko odpornega in nadvse modnega plašča, ki se zloži v torbico, manjšo od prenosnika, vložili več generacij modnega znanja in izkušenj mojstrskih strokovnjakov.

Ko odkrijete kolekcijo Here is the Cube in njen skoraj neskončni nabor modnih dodatkov, boste spoznali, kako nepogrešljiva je.Več kot 60 let razvoja mode in stila ... Več kot 60 let, ki usmerjajo modo »Made in Italy« v svetu v najčistejši obliki ... To je Max Mara svet, zgodovina podjetja, ki verjame v kreativnost, kakovost in popolnost.

Kolekcija Max Mara je namenjena očarljivo - elegantnim ženskam, ki uživajo v ponovnem odkrivanju sofisticiranega, pa vendar dinamičnega in praktičnega videza v vsakodnevnem življenju. Sodobnim ženskam kultiviranega in čistega videza, s celostno podobo, ki je skladna s trendi in primerna za različne priložnosti sodobnega življenja. Krojaška tradicija, luksuzni materiali, eksperimentiranje, občutek svetovljanskosti, sodobnost in status: to so značilne poteze pristopa Max Mare.

Ime Max Mara združuje več linij za različne okuse in potrebe. Poleg vodilne linije Max Mara, ki je namenjena samozavestnim ženskam z dobrim okusom, ki cenijo kakovost materialov in izdelave ter prefinjenost barv in detajlov, so tu še mladostni liniji Sportmax in Sportmax Code, udobna oblačila za sproščene trenutke Weekend, osnovni garderobni kosi Max Mara Basic, kreacije za posebne priložnosti Pianoforte, številni modni dodatki, kot tudi novejša kolekcija S by Max Mara. 


Butik Max Mara

01/426 58 80
Miklošičeva 6, Ljubljana
pon.-pet.: 900-2000, sob.: 900-1400 in 1500-2000