Modne ideje iz Max Mare

Violino bluza, Tracia parka, Song hlače, ...
jesen/zima 2018

Športne in tople parke s kapuco, oprijete, ozke ali udobne hlače, atletske progaste podrobnosti in bleščice, klasična črna ali kamelja barva in za konec še torbice, ki jih lahko nosite v roki ali čez ramo. Sportmax prepušča izbiro vaši modni domišljiji.

Več slik ...


Bibo pulover, Serra krilo, Agami torbica, Boheme obutev, ...
jesen/zima 2018

Jesensko vzdušje v gibanju: odkrijte spreminjajočo se parko iz tehničnega materiala, barvito progasto nabrano krilo ter nesimetrično obleko. Pridružite se zabavi barvnih blokov, ki jim kraljuje živo rdeča.

Več slik ...


Plašč 101801 (Madame)
jesen/zima 2018

Osrednji kos tokratnega izbora je kultni plašč 101801 v ledeno beli barvi. Je iz mešanice kašmirja in volne in že od leta 1981 najbolj prepoznavno oblačilo iz Max Mare. Je simbol italijanske modne hiše, ki izžareva popolno enostavnost, brezčasno eleganco in popolna razmerja. Gre za ikono sodobnega oblikovanja: njegova dolžina in kimono rokavi ga delajo primernega za vsako žensko. Barva in topla, sijoča tkanina ustvarjata večni kos, ki ga morate imeti.

Več slik ...


Orologi bluza, Gelly hlače, Viadana plašč, ...
jesen/zima 2018

Za začetek jesenske sezone predlagamo izbor v nevtralnih barvah, ki se z velikimi grafičnimi progami še bežno spogleduje z izstekajočim se poletjem, za poudarek pa poskrbijo veliki elegantni volančki.

Več slik ...