Modne ideje iz Max Mare

Diomede krzno, Giorgio pulover, Madison hlače, Etres bunda, ...
pomlad/poletje 2018

Kolekcija 'S Max Mara tokrat predstavlja sodobnost, ki je večna. Slojenje in novi volumni so kot nalašč za potep po mestu in oblikujejo garderobo prihodnosti s športno-prostočasnim pridihom.

Več slik ...


Glasgow top, Soraga plašč, Mirto hlače, ...
pomlad/poletje 2018

Kolekcija z modne revije Max Mara za pomlad/poletje 2018 je združila preteklost s sedanjostjo in obudila izvrini logotip blagovne znamke. MAXMARAGRAM je zaživel kot potisk ali vzorec na polprosojnih dragocenih materialih in pleteninah v odtenkih kamelje in peščene barve s kontrastnim dotikom bele.

Več slik ...


Zogno obleka, Nicchia obutev, ...
pomlad/poletje 2018

Kolekcija z modne revije Sportmax za pomlad/poletje 2018 predstavlja bolj svoboden in sproščen slog, ki vsebuje športne grafične proge in ženstveno prosojnost. Občutite novo energijo, ki je prikorakala naravnost z milanske modne steze.

Več slik ...


Bice ruta, Agguati bluza, Oro krilo, Cacao pas, ...
pomlad/poletje 2018

Predlog navdihujejo moška oblačila, ki jih zaznamuje dotik ženstvenosti. Funkcionalnost in šik slog zagotavljata dobro počutje in svobodo. Okrog vratu zavezana svilena rutica namiguje na sproščeno vzdušje francoske riviere. Osrednji element je denim, ki ga najdemo na klasičnih jeans hlačah, oprijetem krilu in bluzi.

Več slik ...


Bice ruta, Mozart plašč, Marica pulover, Cacao pas, Zanzara hlače, ...
pomlad/poletje 2018

Oblecite se za spomladanski sprehod po francoski rivieri. Pastelne barve izžarevajo počitniško vzdušje skozi natančno določen in prefinjen slog, ki ga poudarja okrog vratu zavezana svilena rutica. Ključni kos je mehko in objemajoče krojen plašč iz kašmirja ali volne. Videz lahko zaključite tudi z belimi športnimi copati.

Več slik ...