pomlad/poletje 2019

Max Mara se je odločila na novo napisati klasike: epske zgodbe, mite in legende, ki osvetljujejo človeška doživetja. Po stoletjih zapostavljenosti je iz pozabe na prestol spet postavila Amfitrito, grško morsko boginjo. Morska tematika odseva v podrobnostih, ki spominjajo na valovite oblike eksotične morske flore in favne. Max Mara si je zamislila sodobno Amazonko, ponosno, bojevito in pogumno. Pa naj si gre za pomorsko pustolovščino ali zgolj za deževno pot skozi mesto do pisarne.

pomlad

poletje


Več kot 60 let razvoja mode in stila ... Več kot 60 let, ki usmerjajo modo »Made in Italy« v svetu v najčistejši obliki ... To je Max Mara svet, zgodovina podjetja, ki verjame v kreativnost, kakovost in popolnost.

Kolekcija Max Mara je namenjena očarljivo - elegantnim ženskam, ki uživajo v ponovnem odkrivanju sofisticiranega, pa vendar dinamičnega in praktičnega videza v vsakodnevnem življenju. Sodobnim ženskam kultiviranega in čistega videza, s celostno podobo, ki je skladna s trendi in primerna za različne priložnosti sodobnega življenja. Krojaška tradicija, luksuzni materiali, eksperimentiranje, občutek svetovljanskosti, sodobnost in status: to so značilne poteze pristopa Max Mare.

Ime Max Mara združuje več linij za različne okuse in potrebe. Poleg vodilne linije Max Mara, ki je namenjena samozavestnim ženskam z dobrim okusom, ki cenijo kakovost materialov in izdelave ter prefinjenost barv in detajlov, so tu še mladostni liniji Sportmax in Sportmax Code, udobna oblačila za sproščene trenutke Weekend, osnovni garderobni kosi Max Mara Basic, kreacije za posebne priložnosti Pianoforte, številni modni dodatki, kot tudi novejša kolekcija S by Max Mara. 


Spoznajte vse kolekcijeButik Max Mara

01/426 58 80
Miklošičeva 6, Ljubljana
pon.-pet.: 900-2000, sob.: 900-1400 in 1500-2000